Persondatapolitik

Som kunde på www.aohcreate.dk er du omfattet af persondatalovens regler samt de persondataretslige betingelser for https://aocreate.dk.

Ved at godkende salgs- og leveringsbetingelser accepterer du de persondataretlige betingelser for www.aohcreate.dk.

Vi registrerer persondata om vores kunder. Der er tale om oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt. Vi lagrer ikke personfølsomme data.

Formålet med indsamlingen er at kunne behandle købet, levere varerne samt at opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og at tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Vi lagrer data i 5 år, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger om vores kunder.

Har du valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor. Dit samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trækkes tilbage.

Du har mulighed for indsigt i vores registrering af data, og du kan gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@burdanordic.com.

Direktøren for Burda Nordic er dataansvarlig.

Cookies

Vi bruger cookies.

På www.aohcreate.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen og performance på hjemmesiden samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der vises på vores sider. Disse er følgende, fra bl.a. :

Reporting And Analytics:

_shopify_fs
_shopify_s
_shopify_sa_t
_shopify_uniq
_shopify_visit
_shopify_y
_y
tracked_start_checkout
_ga
_gat
__atuvc
__atuvs
__atuvc
__utma

Marketing And Retargeting:
_gads
IDE
_s
collect
GPS
PREF
BizoID
_fbp
_fbc
__adroll
__adroll_v4
__adroll_fpc
__ar_v4


Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.aohcreate.dk