Hjælp til medlemskab

Indhold

Hvilket magasin skal jeg vælge?

Vi har gjort det let og enkelt så du altid kan finde det magasin, der passer dig. Find det magasin der passer dig bedst i oversigten nedenfor

Alt om Håndarbejde sy er moderigtige design til hverdagen. Hvert magasin giver dig 30-35 klassiske, moderigtige og basis sy-mønstre til kvinder, børn og baby. Alle sy-mønstre til damer findes i str. 34-54. Symagasinet udkommer 14 gange årligt inklusiv 2 særudgaver med mønstre til baby og børn. Magasinet leveres med et stort mønsterark

Alt om Håndarbejde strik er strik og hækling til hele familien. Hver udgivelse giver dig ca. 20 hækle- og strikkeopskrifter i et miks af klassiske, moderigtige og basis opskrifter til kvinder, børn og baby. Magasinet udkommer 12 gange årligt.

Burda Style giver dig hver måned 25-30 moderigtige sy-opskrifter til kvinder, børn og boligtilbehør. Hvert design kommer med en udførlig instruktion. Hertil får du også mange mode- og stylingtips. Sammen med magasinet får du et stort snitmønsterark. Magasinet udkommer 13 gange årligt inklusiv en særudgave med mønstre og idéer til jul.

Kreativ Strik giver dig ca. 35 strikkeopskrifter til kvinder. Strikkeopskrifterne er udviklet af anerkendte strikdesignere, og materialerne er leveret af førende garnleverandører. Kreativ Strik udkommer 7 gange årligt.

Hvad koster et medlemskab?

Det afhænger af hvilket medlemskab du vælger hos os. Du finder en oversigt over vores medlemskaber her

Hvordan opsiger jeg et medlemskab

Du kan opsige på tre måder:
Online: gå ind på www.mitmedlemskab.dk. Du logger ind med dit medlemsnummer.
Mail: send kundeservice en mail på abonnementDK@burdanordic.com
Telefon: ring til kundeservice på telefon 70 11 70 80 fra kl. 09.00-15.00 (man-tors)

Er der binding på mit medlemskab?

Der er ikke binding på vores medlemskaber, som du køber her på hjemmesiden. Du skal dog være opmærksom på, at du fortsætter i et fortløbende medlemskab efter introduktionstilbuddet, indtil du opsiger det.
Du er aldrig forpligtet til at fortsætte efter det tilbud du har takket ja til. Vi håber dog, du bliver glad for dit magasin og har lyst til at fortsætte som medlem hos os.

Køber du et abonnement gennem en anden kanal, kan der forekomme binding. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du bliver i tvivl.

Kan jeg holde en pause fra mit medlemskab?

På din personlige side på www.mitmedlemskab.dk kan du tage en pause fra dit magasin i op til 4 måneder. Du logger ind med dit medlemsnummer.

Hvordan betaler jeg mit medlemskab?

Det kan du betale på www.mitmedlemskab.dk.
Har du valgt automatisk kortbetaling, trækkes det fra den konto, du har registreret hos os.
Har du valgt girokort som betalingsform, kan du betale gennem din bank.
Er der gebyrer eller skjulte omkostninger?
Vælger du girokort som betalingsform, pålægges et gebyr på 29 kr.pr regningsperiode. Vælger du derimod automatisk kortbetaling, er det gebyrfrit.